(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
POHANKA
Potřebné ingredience
Prosím o pomoc.
Postup přípravy
Nemate někdo recepty z pohanky?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
***delfina***
(upraveno)
14. 7. 2010, 19:08
Dobrý den, já přidávám také pohanku do klasického štrůdlu, nasypu jí syrovou na jablka, nebo na švestky když dělám švestkoový a štrůdl je vynikající, dřív jsem ho nejedla a díky pohance ho miluju. vyzkoušejte... pohanka vezme přebitečnou vodu a štrůdl je krásně krupavý a voňavý
kamilka68
(upraveno)
24. 4. 2008, 14:26
Pohanka po čínsku 20dkg pohanky,sředně velká cibule,sůl,stroužek česneku,3lžíce sojové omáčky,pórek,4lžíce oleje.Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli,přidame propláchnutou pohanku,necháme osmahnout,přidáme pórek,osolíme,zalejeme vodou a krátce dusíme.Dochutíme prolisovaným česnekem a sojovou omáčkou.Podáváme se zeleninovou oblohou.Masožravci si do receptu přidají masíčko,dle svého gusta! Moje děti se po této pohance mohou utlouct!
lumka
(upraveno)
22. 4. 2008, 13:24
Jana Š:tam je nepřeberně receptů já na to došla až teď a jsou moc príma.
lumka
(upraveno)
22. 4. 2008, 13:18
http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=11687 tady jsou i recepty.
jacuk
(upraveno)
22. 4. 2008, 13:14
Holky moc díky,jste zlaté. Určitě z toho něco vyberu.
lumka
(upraveno)
22. 4. 2008, 13:05
Já si vařím pohanku mnoho let,ale jen tak že dám 1 díl pohanky a 1,5 dílu vody,nechám jen chvíli probublat,až je voda mírně vyvařená a pak zabalím hrnec do utěrky a šoupnu do deky pod polštář,kde jí nechám 2 i víc hodin uležet.Pak si osmahnu cibulku s anglickou a přidám kousek másla a pak si to poleju.Já to mám ráda jen takto,protože pohanka mi velmi chutná
bea
(upraveno)
22. 9. 2009, 8:27
Já mohu doporučit tento vynikající recept. http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNGNRPPRM5&id_kategorie=JNLOPNM3 Beata
bubble
(upraveno)
22. 4. 2008, 11:52
Protože mi samotná nechutná, přidávám ji třeba při vaření rýže nebo do zeleninové polévky....
semmi
(upraveno)
22. 4. 2008, 11:47
Já si kuouji pohanku ve varných sáčcích a používám jí jako přílohu. Výborná je s Vokovou zeleninou
kalimera
(upraveno)
22. 4. 2008, 11:08
Můžu vám doporučit rizoto, které lze udělat jak jen z rýže nebo půl na půl s pohankou. A je skvělé . http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=16770&user=82083
r.luna
(upraveno)
22. 4. 2008, 10:38
http://www.probio.cz/recepty/pohanka-loupana-kroupy.htm
r.luna
(upraveno)
22. 4. 2008, 10:41
@r.luna
anebo: http://www.labuznik.com/search_result.php?query=pohanka&relation=AND&order=nazev+ASC&in=all
jacuk
(upraveno)
22. 4. 2008, 10:18